Technológia

R&D központ


Henes összegzi a modern idők elvarásait a technika művészetének fejlesztéseinek állapotával az elektromos autók területén.

A termék dizájn, a műszaki megjelenés, az elektromos dizájn és a prototípus fejlesztése csak a Henes saját technológiája. Mi továbbfejlesztettük a világ legerősebb, legjobb technológiai kapacitását magas technikai tapasztalattal és módszeres fejlesztési folyamattal.

Image
Termék dizájn technológia

A szakértőink különlegesen modern gyárban megteremtették a felsőbb osztályú megjelenésű gyermek elektromos autókat. A mi brilliáns külalakunk az ergonómiai tényezőkre összpontosít, alapul véve az aktuális gépjárművek és a saját márka stílusokat, a divatirányzatokat.

A műszaki megjelenés

Minőségi anyagokból öszerakott luxus élmény. A Henes által fejlesztett Platform struktúra a legyártott gyermek elektromos autókban tökéletes minőségű. Ez a megkülönböztető technológiai struktúra kezdődik a négy kerék független felfüggesztésétől, a differenciálművön és nyitható motorháztetőn át, a csomagtartóig és a nyitható ajtóig. A műszaki megjelenés átöleli a termék dizájnt és a prototípus fejlesztést és ez optimalizálja a biztonságot, a kényelmet a szelektívítást és az esztétikát.

Elektromos technológia

A Henes által fejlesztett Bluetooth 4 modul megfelel a nemzetközi szabványnak, lehetővé teszi a távirányítását a gyermek elektromos autónak és figyelő rendszerének. Számos applikáció járul hozzá az elektromos gyermekautó használatának zökkenőmentes élményéhez.

Prototípus fejlesztés

Ahhoz, hogy a legjobbak legyünk mi mindig a legjobbat használjuk. A Henes számos biztonsági tesztet és megbízhatósági vizsgálatot folytat saját termékein, mely emeli a termék minőségét és meghatározza a döntő folyamatokat a gyártásban.

Termék képesség

A Henes üzleti szerződést kötött a gyártókkal akik az alkatrészeket készítik, így lehetővé téve a termék tömeggyártását, melynek köszönhetően az árat és a selejt darabok számát is csökkenteni tudja.

Minőségi képességek

A Henes megszerezte az ISO 9001 és ISO 14001 minősítést.

NEMZETKÖZI SZABADALOM

Szellemi értékek joga és szabadalma
2013. Október

2013. Május

2010. Szeptember

2009. Június

Felfüggesztés és differenciálmű a motor hajtóművében és elektromos irányító modul felfüggesztés a differenciálműben.

Intelligens vezetési rendszer csatlakoztatva okostelefonnal, távolság biztonsági ellenőrző, jármű kordinálás ellenőrző.

Pontos irányítási és egyenesen vezetési rendszer. Elektromos irányító vezérlő egymásbazárva az elektronikus differenciálművel. Irányítási szög sebességfüggő vezérlő. Forgatónyomaték irányítás vezérlő a felületen. Vészfék vezérlő a hátramenetben (?), elektromos vezetési vezérlő át a tolatás PMW vezérlőjén.

Vezetési sebesség és rendszer vezérlő a gyermek korának függvényében. Vészfék vezérlő terepen. Vészfék vezérlő lépésben leejtőn. Ultrahangos szenzoros akadályfelismeres vezetés közben.vezetési ellenőrzés hirtelen elindulás és megállás védelem.

Copyright © 2024| www.henes.hu | All Rights Reserved.